خرید بک لینک

درباره سایت

کوکا سالار ایران

سایت کوکا یک مرجع متنوع و کاربردی برای دسترسی به مطالب جذاب و مفید در زمینه‌های مختلف است. در کوکا می‌توانید جدیدترین آموزش‌ها، دانستنی‌ها، مطالب سرگرمی، سبک زندگی، فناوری، خودرو، سلامت و موضوعات روز را با زبانی ساده و روان دنبال کنید و از محتوای به‌روز و کاربردی بهره‌مند شوید

امکانات وب

عبدالناصر همتی که برای شرکت در اجلاس بریکس به هندوستان سفر کرده است ضمن تقدیر از تلاش‌های این کشور در مدت ریاست بریکس، افزود: همکاری‌های خوبی بین کشور‌های عضو بریکس در زمینه‌های پولی، بانکی و اقتصاد دیجیتال آغاز شده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: اجلاس بریکس مهم‌ترین فرصت برای دیدار با مقامات کشور‌های عضو بریکس است که کشورمان نیز بیشترین تبادلات و تعاملات پولی و بانکی را با آنها دارد.

ایران عضو بانک بریکس می‌شود

همتی درخصوص مذاکرات بین اعضا در راستای همکاری‌های پولی و مالی، اظهار داشت: ما معتقدیم کشور‌های عضو بریکس می‌توانند با پول‌های ملی با یکدیگر تبادلات تجاری داشته باشند و به دنبال این هستیم که همکاری‌های پولی به صورت دوجانبه و سه جانبه با اعضا داشته باشیم.

وی افزود: مهم‌ترین برآیند همکاری‌های کشور‌های عضو بریکس، تاسیس بانک توسعه نوین (بانک بریکس) است که کشور ما نیز به زودی عضو این بانک خواهد شد.

برچسب: نویسنده: ایمان اصلاحی اصل تاريخ: چهارشنبه 21 مرداد 1405 ساعت: 14:56

صفحه بندی

خبرنامه