قاسم مکارم به حبس محکوم شد

خرید بک لینک
به روز شده در
کد خبر: ۶۰۱۱۳

قاسم مکارم به حبس محکوم شد

مشاور وزیر پیشین راه و شهرسازی به حبس و انفصال از خدمت محکوم شد.

قاسم مکارم به حبس محکوم شد

حکم قطعی پرونده محمد قاسم مکارم حکم مشاور وزیر اسبق راه و شهر سازی و عضو کمیسیون انتصابات این وزارتخانه که با سوء استفاده از جایگاه شغلی و نفوذ خود در ابقاء و یا انتصاب در سمت‌های مدیریتی اقدام به پست‌فروشی می‌کرد، صادر شد.

حکم قطعی مشاور وزیر اسبق راه و شهر سازی و عضو کمیسیون انتصابات این وزارتخانه صادر شد که براساس حکم صادره، محمد قاسم مکارم به اتهام شروع ارتشا به حبس، انفصال از خدمات عمومی و دولتی و منع از خروج از کشور محکوم شده است.

بنابر مفاد پرونده، محمد قاسم مکارم با سوءاستفاده از جایگاه شغلی و نفوذ خود در ابقاء و یا انتصاب در سمت‌های مدیریتی اقدام به اصطلاح پست‌فروشی می‌کرد و در قبال دریافت وجه، پیشنهاد خود را به مدیران ارائه و  در صورت عدم قبول مدیران، موجبات عزل آنها را فراهم می‌کرد.

نامبرده ابتدا از طریق رابط خود در وزارت‌خانه راه و شهرسازی، به یکی از مدیران وقت پیشنهاد داده بود که در صورت تمایل به ابقاء در سمت خود باید مبلغ 12 میلیارد تومان بپردازد که پس از عدم قبول این پیشنهاد از سوی مدیر مورد نظر، محکم‌علیه گزارشی علیه عملکرد این مدیر ارائه می‌دهد که موجب عزل وی می‌شود.

در پی اقدام غیر قانونی قاسم مکارم، مدیر معزول برای احقاق حق و اعاده حیثیت موضوع را به نهادهای اطلاعاتی گزارش می‌دهد.

با هماهنگی نهاد اطلاعاتی، مدیر معزول مجددا به رابط قاسم مکارم مراجعه کرده و این بار عنوان می‌کند که پیشنهاد وی برای پرداخت وجه را پذیرفته و درخواست تصدی در سمت مدیریتی را می‌کند.

در این مرحله رابط قاسم مکارم، عنوان می‌کند که سرقفلی این پست مدیریتی، ۲۵ میلیارد تومان است. 

در نهایت پس از مذاکره طرفین، بر سرمبلغی توافق می‌شود و مقرر می‌شود که وجه مورد توافق پرداخت شود. 

با هماهنگی نهاد اطلاعاتی در حین دریافت وجه، متهم (رابط قاسم مکارم) در هنگام خروج از محل قرار به همراه مال ناشی از رشوه دستگیر می‌شود. 

قاسم مکارم نیز در قراری که با رابط خود در نیمه‌های شب و به صورت مخفیانه در پارک داشته تا وجوه رشوه را از وی درخواست کند توسط مامورین وزارت اطلاعات دستگیر می‌شود.

پس از دستگیری متهمان و صدور کیفرخواست، جلسات دادگاه با حضور وکلای متهمان برگزار و حکم پرونده صادر شد. 

براساس حکم صادر، محمدقاسم مکارم متهم ردیف اول پرونده به اتهام شروع ارتشا به ۴ سال و ۱۱ ماه حبس تعزیری، انفصال از خدمات عمومی و دولتی به مدت ۲ سال و منع از خروج از کشور به مدت ۲ سال محکوم شد.

رضا دریانورد رابط قاسم مکارم در وزارت‌خانه راه و شهرسازی نیز به اتهام مساعدت در دریافت رشوه به ۲ سال و ۱۱ ماه حبس تعزیری، پرداخت جزای نقدی، انفصال از خدمات عمومی و دولتی به مدت ۲ سال و منع از خروج از کشور به مدت ۲ سال محکوم شد.

متعاقب تجدید نظرخواهی متهمان، پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارجاع و پس از بررسی قضات، احکام صادره عینا تایید شد.

برچسب ها

قاسم مکارم
ارسال نظر

پربیننده‌ترین
  • وضعیت تعطیلی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس تهران فردا یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ مشخص شد؟
    وضعیت تعطیلی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس تهران فردا یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ مشخص شد؟
    دانش
  • استعفای امام جمعه فردیس هنگام ایراد خطبه نماز
    استعفای امام جمعه فردیس هنگام ایراد خطبه نماز
    سیاست داخلی و احزاب
  • محمدرضا غفاری اعدام شد
    محمدرضا غفاری اعدام شد
    حقوقی و قضائی
  • آخرین وضعیت تعطیلی ادارات و مدارس تهران فردا دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴
    آخرین وضعیت تعطیلی ادارات و مدارس تهران فردا دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴
    شهر
آخرین اخبار
  • قتل هولناک مادر با ۸۶ ضربه چاقو جلوی چشم پدر
  • حسین طائب عزادار شد
  • اعلام قیمت یورو و سایر ارزها؛ دلار ۱۲۳ هزار و ۴۰ تومان فروخته شد
  • مرگ تلخ هفت عضو یک خانواده در خراسان شمالی
  • وزیر فرهنگ: تورم‌های ۴۰ درصدی میراث دولت‌های گذشته است
  • زلزله شدید در خراسان رضوی
  • لیموچی نمی‌تواند در نیم‌فصل اول سپاهان را همراهی کند
  • زورگیری با قمه در غرب تهران + فیلم
  • شمارش معکوس؛ نساجی و صنعت نفت در مسیر لیگ برتر
  • حضور ۸ داور ایرانی در بازی‌های المپیک جنوب شرق آسیا
  • تصادف زنجیره‌ای در اتوبان امام علی/اعلام شمار مصدومان
  • فجرسپاسی در جست‌وجوی نجات از بحران ۵۰ روزه
  • ترامپ مانع حضور هواداران ایران به داخل استادیوم شد
  • مدارس مازندران دوشنبه هم تعطیل شد
  • تنش بزرگ پس از دربی؛ آینده رامین چه می‌شود؟
  • ابلاغ طرح نوسازی نظام گمرکی کشور از سوی وزیر اقتصاد
  • اعزام سه بدمینتون‌باز ایران به کمپ توسعه آسیا
  • کلاهبرداران خودروهای تصادفی به دام افتادند
  • هشدار وزارت راه درباره افزایش گزارش‌های مربوط به پیامک‌های جعلی
  • ۶ عضو باند فریب خریداران خودرو به دام افتادند
کوکا سالار ایران...

ما را در سایت کوکا سالار ایران دنبال می‌کنید

برچسب: نویسنده: ایمان اصلاحی بازدید: 11 تاريخ: يکشنبه 16 آذر 1404 ساعت: 17:54

صفحه بندی